O nama
Jasmil putovanje započeto je 1992. godine u Arilju, rešeni da se upustimo u kreiranje sopstvene linije donjeg veša, spavaćeg programa, bade mantila od isključivo prirodnih materijala i najfinijeg pamuka. Punih 20 godina kasnije, naš san i dalje traje. Postali smo velika porodica sa 400 zaposlenih i lider u proizvodnji pamučnog programa za muškarce, žene i decu. Stvaramo sa istom strašću donji veš i spavaći program spajajući udoban izgled koji nam diktira savremeni, brz život sa artiklima u kojima ćete se osećati lepo i zanosno.

Filozofija Jasmil kompanije se oslanja na bogatu istoriju i kvalitetne materijale koje kao pamučne niti povezujemo sa proverenim stvarima iz prošlosti koje svi volimo i modernim detaljima u dizajnerskim rešenjima. Znamo da se u spavaćicama i pamučnim pidžamama prijatno osećate, zato smo se potrudili da im damo dodatnu dozu šarma našim prepoznatljivim dizajnom i bojama. Jasmil artikli mogu delovati da su stvoreni sa lakoćom ali naša posvećenost pri kreiranju i vernost prirodnim materijama nam je najvažnija. Svaki komad donjeg veša ili spavećeg programa koji nastane u našoj fabrici u Arilju stvaran je s ljubavlju i ciljem da se nežno stopi i obavije oko tela stvarajući mu najnežniju zaštitu i komfor.

Želimo da se u Jasmil artiklima osećate puni samopouzdanja. Želimo da Vas svaka lepa stvar inspiriše i nasmeje jer se osećate prijatno u svojoj koži i možete da se prepustite uživanju. Bilo da se vraćate sa godišnjeg odmora, vikenda u prirodi ili sa posla, neopisivo je lep osećaj kada po dolasku kući zaustavite vreme u vašoj omiljenoj fotelji, ogrnete se toplim popodnevim ćebencetom ili utonete u zagrljaj dragih i voljenih ljudi. Šta tek reći za igru i maženje sa kućnim ljubimcem! Samo zatvorite oči u tom momentu, stvorite svoje mirno mesto i shvatićete da zadovoljstvo dolazi iznutra, kada ste u skladu sa svojim telom. Želimo da stavaramo donji veš i spavaći program za Vas, u kojem ćete se Vi osećati zadovoljno. Jer ste nam Vi najvažniji.

 
NAŠA MISIJA

Naša misija je omogućiti kupcima prijatno iskustvo i bogatu ponudu po pristupačnim cenama i kvalitetnoj izradi. O svakom komadu smo razmišljali i pažljivo birali. U našoj širokoj ponudi, kupac lako može da pronađe i odabere artikal koji najbolje odgovara ličnim potrebama ali i modnim trendovim jer nam je želja da pomirimo modernu formu sa funkcionalnošću, modne trendove sa klasikom, klasičnu eleganciju sa mladalačkom hrabrošću.Kolekcije
Muška kolekcija - Proleće/Leto 2019
Ženska kolekcija - Proleće/Leto 2019
Dečija kolekcija - Proleće/Leto 2019
 
NOVOSTI
 
Nova Jasmil prodavnica na Zlatiboru
27.12.2018.
[...Detaljnije...]
Poklon šolja
03.12.2018.
[...Detaljnije...]
 
 
Početna O nama Kolekcije Online Shop Partneri Maloprodajni objekti Kontakt
 
Copyright © Jasmil d.o.o., Grdovići bb 31230 Arilje Srbija, Tel: +381 31 3892 119, Email: office@jasmil.com. Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje www.bummedia.net